Tweede ronde ESF-subsidie (bijna) van start

Donderdag 8 oktober 2015

Van 19 oktober tot en met 13 november loopt de tweede aanvraagperiode voor de ESF-subsidie. Gedurende deze periode kunnen bedrijven een subsidie aanvragen voor het inhuren van een externe adviseur.

Doelen van de ESF-subsidie zijn om meer mensen langer en productief aan het werk te houden en om in te zetten op een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Zo stimuleert de ESF-subsidie de arbeidsmarkt.

Werkgevers kunnen zich reeds via het subsidieportaal van Sociale Zaken en Werkgelegenheid registreren als subsidieaanvrager. Het is slim om dit zo snel mogelijk te doen. De registratie van de subsidieaanvrager moet worden goedgekeurd voordat de subsidieaanvraag ingediend kan worden. Daarnaast is het budget voor de subsidie beperkt, waardoor de eerste aanmelders de meeste kans hebben op deze subsidie. 

Heeft u zich vorig jaar al geregistreerd voor deze subsidie? Dan hoeft u zich niet opnieuw te registreren.

Uiteraard kan Human Capital Scan u ook helpen met de aanvraag van de ESF-subsidie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 023 – 21 00 110. U kunt ook een mail sturen naar info@humancapitalscan.nl.


Terug naar overzicht