Is uw Subsidieregeling praktijkleren aanvraag toegekend?

Donderdag 10 december 2015

Heeft u het afgelopen jaar de Subsidieregeling praktijkleren aangevraagd? Dan kunt u elk moment bericht krijgen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Als uw aanvraag is toegekend, dan ontvangt u deze maand de subsidie op de (door u eerder opgegeven) bankrekening.

RVO zendt binnenkort de beslissingen naar de aanvragers. In deze beslissingen geeft RVO niet alleen aan voor welke leerlingen de aanvraag is toegekend, maar ook welke bedragen er toegekend zijn. Gezien de hoeveelheid ingediende aanvragen en het beschikbare budget is de kans groot dat hierbij de maximale subsidie van € 2.700 per leerling wordt.

Het is gebleken dat RVO ook al is gestart met de uitbetalingen van de toegekende subsidie. Houd daarom de correspondentie van RVO en uw bankrekening in de gaten.

Vergeet ook niet alvast te starten met het treffen van voorbereidingen voor volgend jaar. In ons vorige artikel kunt u tips en informatie lezen voor een tijdige aanvraag van de Subsidieregeling praktijkleren voor volgend jaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 – 21 00 110.


Terug naar overzicht