De bezwaartermijn is bijna voorbij

Dinsdag 29 december 2015

Veel werkgevers kunnen tot vier januari 2016 bezwaar maken tegen de beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk) 2016 van de Belastingdienst. Wanneer u terecht bezwaar maakt, dan kan dit uw organisatie aanzienlijk wat loonkosten besparen.

Wilt u nog een controle van uw premie Werkhervattingskas? Stuur de beschikking dan snel naar Human Capital Scan.

Uit recent onderzoek blijkt dat 95% van de werkgevers teveel aan werkgeverslasten afdraagt. De controle van de premie Whk 2016 is daarom van groot belang omdat er in deze premie regelmatig fouten worden gemaakt. Fouten in de premie kunnen deze tot wel 12 jaar lang verhogen.

Na dagtekening van de beschikking kan er binnen zes weken bezwaar gemaakt worden tegen deze beschikking. Aangezien de meeste werkgevers de beschikking eind november ontvingen van de Belastingdienst, eindigt deze mogelijkheid voor velen in de eerste week van januari 2016.

Wilt u uw kans om bezwaar te maken tegen de beschikking niet mislopen? Laat de beschikking dan door Human Capital Scan controleren. U kunt zich aanmelden voor de controle van de premie Whk via het aanmeldformulier. Is de bezwaartermijn al voorbij? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor u onderzoeken of er nog andere mogelijkheden zijn.


Terug naar overzicht