Support

Bedrijven en instellingen kunnen miljoenen euro's besparen (en terugvorderen) op het gebied van (sociale) verzekeringen en belastingen. Zo betalen werkgevers vaak teveel premies en lopen ze (gemeentelijke) subsidies en kortingen mis. Ook blijven diverse mogelijkheden om de loonheffingen en loonkosten te verlagen onbenut.

Besparen op uw loonkosten door effectief gebruik van de wet- en regelgeving

Met ROR Support schonen werkgevers met terugwerkende kracht de dossiers op en verzilveren zij nog onbenutte besparingskansen. De verdere samenwerking richt zich op de ontwikkelingen in de toekomst betreffende de sociale wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw personeelsbestanden en dossiers schoon blijven. Maandelijks toetsen we de nieuwste ontwikkelingen in de sociale wet- en regelgeving.

Het Support-abonnement kent verschillende gradaties van controle en besparingen. Zo voorziet het in kennis en hulp op het gebied van arbeidsongeschiktheid en samenwerking met het UWV en de Arbo-dienst. Met het abonnement verzekert u zichzelf van een proactieve partner voor al uw personele vragen en de juiste acties omtrent de sociale wet- en regelgeving binnen uw organisatie.

Het Support abonnement bevat onder andere:

• voordeel uit de (gemeentelijke) subsidies en kortingsregelingen;
• kennis en voordeel uit de sociale wet- en regelgeving;
• verhalen van loonschade bij ziekte;
• controle van alle beslissingen door UWV en/of verzekeraar;
• training van de afdeling P&O en de lijnmanagers over de sociale zekerheid en sociale verzekeringen;


Sinds de oprichting in 2003 is er al meer dan 95 miljoen euro terugverdiend voor ruim 3800 organisaties.